Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Pyydä uusi salasana

Jenni

Olen 37-vuotias kotitaloudenopettajaksi valmistunut nainen. VAPAAEHTOINEN (en hae palkallista lemmikinhoitotyösuhdetta) lemmikkisi kotihoitaja Sinun lomamatkasi ajaksi kesällä 2019 pääkaupunkiseudulla ABC-vyökken rajoissa eli Helsinki, Espoo, Vantaa.

Minulla on kokemusta omista kissoista ja jyrsijöistä nuorempana. Lisäksi olen hoitanut muutaman kerran omassa kodissa muiden lemmikkejä: koiria, kissaa ja kania (eriaikaisesti). Tällä hetkellä minulla ei valitettavasti ole mahdollisuutta ottaa lemmikkiä hoidettavaksi omaan kotiin, joten vain lemmikin kotihoito-vaihtoehto on mahdollinen juuri tällä hetkellä.

Milloin voin hoitaa lemmikkiäsi?
Tulevaisuuden suunnitelmani ovat avoinna ja haen töitä peruskouluun opettajaksi, joten lemmikinhoito onnistuu kesä- ja heinäkuussa 2019 (sekä muutama päivä elokuun puolelle).

Mitä vapaaehtoinen lemmikin kotihoito sisältää?
Lemmikinhoitoa esim. perheen viikon lomamatkan ajaksi. Lemmikki saa olla omassa turvallisessa kodissa, jossa hoidan sitä 24/7 (paitsi lyhyet kaupassakäynnit tai muu lyhyt aikainen poistuminen) (en juo alkoholia, enkä käy ravintoloissa yms.). Koska en poistuisi paikalta, tulisi hoitopaikassa olla mahdollisuus keittiön käyttöön ja pesukoneeseen. Aikani kuluisi lemmikkiäsi hoitaessa ja erilaisia kieliä opiskellessa. Lemmikin kotihoitoon kuuluu ulkoilutukset ja ruokinta ohjeiden mukaan. Tähän mennessä en ole joutunut viemään hoidettaviani eläinlääkäriin (paitsi omia lemmikkejä), mutta toivon kattavia hoito-ohjeita erilaisten tilanteiden varalle. Itselläni on mukavampi olo jäädä hoitamaan lemmikkiäsi, jos erilaisiin tilanteisiin on sovittu selkeät toimintatavat.

Millaista lemmikkiä olen valmis hoitamaan?
Voin hoitaa kissaa, koiraa ja jyrsijää. Tapauskohtaisesti voimme jutella ja harkita sovinko lemmikkisi hoitajaksi. Voin hoitaa pientä ja keskikokoista koiraa, jos se on tottelevainen vieraan seurassa. Haastavaluonteisten koirien hoidosta minulla ei ole kokemusta. Poikkeustapauksissa voin hoitaa myös isompaa koiraa, jos hän on leppoisa tai kerralla useampaa yksilöä. Koska hoidan lemmikkiäsi palkatta, toivon että lemmikinhoitoympäristö on ok-kuntoinen.

Palkattoman Lemmikin Kotihoidon varaus:
Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla. Jos vaikuttaa siltä, että sopisin lemmikkisi kotihoitajaksi niin voimme sopia tapaamisen mahd. jo toukokuun puolella, jotta voit turvallisimmin mielin varata lomamatkasi esim. heinäkuulle :) En tee tuplabuukkauksia, joten voi olla että joudut odottamaan vastausta jonkun aikaa, jos minulla on viestittely kesken jonkun muun kanssa samasta ajankohdasta. Laitathan sähköpostiviestiin selkeästi ensin ainakin lomamatkasi ajankohdan, niin tiedän olenko jo lupautunut siksi ajaksi toisaalle. Vastaan viesteihin mahdollisimman pian, mutta en ole netin äärellä ihan koko aikaa.

+samalla hoidan kotisi kukkien kastelun lomamatkasi aikana :)

Kokemukseni lemmikinhoidosta

> 5 vuotta

Lemmikin koon toivomus

Pieni (0-15kg)

Keskikokoinen (16-30kg)

Valitse palvelu

Varaa aika nyt!

Varaa aika nyt!