Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Pyydä uusi salasana

Ryhdy lemmikinhoitajaksi

Mikä olisikaan parempaa kuin päästä nauttimaan nelijalkaisten seurasta – ja vieläpä saada siitä palkkaa? Kaverivahtina se on mahdollista!

  • karvaiset asiakkaamme löytävät helposti luoksesi.
  • palvelumme käyttö on täysin ilmaista, emmekä ota palkkiota tienesteistäsi.
  • saat jatkuvasti hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja lemmikinhoitoon liittyen.
  • saat itse valita, minkälaista palvelua pysytyt tarjoamaan.
  • Rekisteröitymällä lemmikinhoitajaksi liityt samalla Mustin ja Mirrin Kaveri-asiakasohjelmaan ja pääset käpäliksi kanta-asiakas- eli Kaverietuihin! (https://www.mustijamirri.fi/kaveri)

Kaverivahdilta odotamme puolestamme luotettavuutta, tietämystä, eläinrakkautta, jotta Kavereidemme lemmikit saisivat parasta mahdollista hoitoa. Lisäksi Kaverivahdin tulee olla vähintään 18-vuotias.

Kaverivahdiksi rekisteröityminen onnistuu käpälän käänteessä:

  1. Rekisteröidy alla olevasta linkistä.
  2. Luo itsellesi lemmikinhoitajaprofiili vinkkiemme avulla.
  3. Lopuksi, ennen profiilisi julkaisua tiimimme tarkastaa sen.
  4. Valmista – nauti karvaisten hoidokkiesi iloisesta seurasta!

Uutena lemmikinhoitajana voit rekisteröityä alla olevasta linkistä. Jos olet jo rekisteröitynyt palveluun lemmikinomistajana, voit vain klikata ”vaihda roolia”-nappulaa ja muokata lemmikinhoitaja-profiiliasi.

Kaverivahtina pidät itse huolta omasta kalenteristasi. Lisäksi palkanmaksusta sovitaan aina suoraan lemmikinomistajan kanssa. Huomaathan, että Suomessa lain mukaan palkanmaksuun liittyy erilaisia lisäkulujat, jotka tulevat työnantajan eli tässä tapauksessa lemmikinomistajan hoidettaviksi. Helppo tapa hoitaa palkanmaksu ja siihen liittyvät velvoitteet on käyttää Palkkaus.fi-palvelua!

Varaa aika nyt!

Varaa aika nyt!