Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Pyydä uusi salasana

Konsta

Hei!

Olen Konsta, 27-vuotias urheilullinen, eläinrakas, sosiaalinen ja positiivinen nuori mies.
Olen aloittanut koiranhoitohommat ja koiran kouluttamisen vapaaehtoisena v. 2015 Elämä koirille Ry:ssä sijaishoitajana. Sen jälkeen olen kouluttautunut Eläinkoulutuskeskuksessa eläintenkouluttamisen perusopinnot (15 op), johon kuului: Eläinten oppiminen ja kouluttaminen (10 op), Koiran laji- ja rotutyypillinen käyttäytyminen (3 op) ja Asiakaspalvelu asiakkaan ohjaamisena (2 op). Minulla on kokemusta ainoastaan koirien kouluttamisesta.

Olen käynyt koirani Jujun kanssa Koirat kuntoutus- ja kasvatustyössä Ry:n järjestämän kurssin koira-avusteiseen työhön lasten ja nuorten kanssa. Olemme siis virallinen työkoirakko. Ensimmäiseltä ammatiltani olen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja.

Olen tehnyt töitä koirien kanssa sijaishoitajana, koirankouluttajana sekä koirien päiväkodissa (Koiraparkki.com), joten kokemusta erilaisista koirista löytyy, myös vaatimimista koirista.

Minulla on oma 4-vuotias lapinporokoirauros Juju ja 2-vuotias kishunkoira narttu Lumi.
Liikumme Jujun ja Lumin kanssa joka päivä vähintään 1-3 tuntia, parhaina päivinä jopa 5 tuntia. Asun Paloheinässä aivan keskuspuiston vieressä joten metsä on usein meidän lenkkeilymaastoa. Uuden hoitokoiran tulee käydä meidän kanssa pikku lenkillä ja kotonamme, ennen kuin teen varausta! Koirani soveltuvat
myös häiriökoiraksi ja apureiksi koulutuksiin.

Asun Paloheinässä omakotitalon yläkerrassa (44 m2) jossa meillä on oma piha, jota ei kuitenkaan ole aidattu, pihalla koirat narussa. Ulkoilumaastot ovat Helsingin parhaimmasta päästä.

Lenkitysten ja koti-päivähoitojen yhteyteen on mahdollista lisätä koulutuksia lisähinnasta! Tämä voi olla vanhojen tai uusien temppujen / käskyjen opettelua tai harjoittelua. Haasteellisiin käytöstapoihin puuttumista ja harjoittelua, esim hihnassa käveleminen, kynsien leikkaaminen, pelottavat asiat/esineet tai vaikka koirien kohtaaminen!

Koulutusfilosofia:

Käytän koulutuksessa positiivista vahvistamista ja positiivisia menetelmiä. Turha rankaisu, moittiminen ja koiraa satuttavat tai haittaavat tavarat ei kuuluu koulutusmenetelmiini. Kouluttaminen tarkoittaa, että kerron ja näytän konkreettisia asioita käytännössä asiakkaalle. Opastan, annan vinkkejä ja harjoituksia ("kotiläksyjä").

Kouluttamisessa on erivaiheita. Haasteiden ja ongelmien kartoitus --> suunnittelu ja tavoitteiden laatiminen --> toteutus. Koulutusrakenne kuin myös itse kouluttaminen suoritetaan vaiheittain. Vaikeustasoa nostetaan pikkuhiljaa, jotta koira saa onnistumisia ja tuntee oppimisen mukavaksi asiaksi.

Uskon, että kun luottamus koiran ja omistajan välillä, kontakti ja palkan ajoitus on kunnossa, pääse koulutuksessa helpommalla. Koiran luottamuksen saa päämäärätietoisella ja oikeudenmukaisella käytöksellä, ei pelottelulla tai fyysisellä alistamisella. Rajat ja rakkaus luo auktoriteetin.

Pyrin koulutuksella vahvistamaan omistajan ja koiran kontaktia, koska ilman sitä on vaikea tehdä yhtään mitään. Koiran oppiminen on paljon kiinni oikeanaikaisesta palkitsemisesta. Ajoitus täytyy olla kunnossa, jos haluaa vahvistaa tietyn asian oppimista. Palkasta päättää koira, yleensä ruoka on paras vahviste eli palkka, mutta yhtä hyvin vahvisteena voi toimia kehuminen, lelu tai vaikka fyysinen kosketus esim. rapsuttaminen.

Koiran kouluttaminen on yhteinen projekti, jossa on osallisena kouluttaja, omistaja(t) ja koira. Se vaatii omistautumista ja johdonmukaisuutta alusta loppuun.

Tarjoan koiran koulutusta, yön yli hoitoa , koiran VIP hoitoa, sekä ulkoilu paketteja. Kysy hintaa!

Koiran VIP hoito
Hoito on yksilöllistä ja räätälöityä, joka on tarkoitettu extra liikuntaa tarvitseville, haasteellisille, aggressiivisille, eroahdistusta kärsiville tai koirakaveria tarvitseville koirille. Hoitoon kuuluu aina koulutusta, johon tehdään tavoitteet omistajan kanssa, koulutus menee koiran ehdoilla mutta minun säännöilläni. Koulutus voi olla perustottelevaisuuden harjoittelua, ongelmakäytösten harjoittelua, koiran käsittelyn harjoittelua (esim. jos koira ei anna leikata kynsiä, katsoa korvia, suuta tai muita paikkoja).

Minulla on myös koiran pesemiseen ja kuivaamisen tarvittavat välineet.

Lisätietoja saa kysymällä konstahtc@gmail.com TAI 0504907223

- Kaverivahti Konsta

Kokemukseni lemmikinhoidosta

3 - 5 vuotta

Lemmikin koon toivomus

Pieni (0-15kg)

Keskikokoinen (16-30kg)

Iso (31-45kg)

Valtava (46kg+)

Valitse palvelu

Arvostelut (2)

  • Kiitos Konsta! Koiramme Rukka oli kaksi yötä Konstan ja tämän ihanien karvakuonojen Jujun ja Lumin luona. Rukalla oli ollut hieman juoksujen jälkeistä agressiivisuutta muita tyttökoiria kohtaan, mutta Konsta on pystynyt luomaan syvän luottamus suhteen Rukkaan ja pystynyt hallitsemaan hyvin koirien välistä kemiaa. Konsta on meille ehdoton luotto ihminen kun tarvitaan hyvää koiranhoitoa!

    Koira - Hoitopaikka
  • Konsta kävi ulkoiluttamassa koiraani Leonia kolme kertaa äitini luona itse ollessani matkalla. Tätä ennen Konsta kävi tutustumassa Leoniin kotonani ja teimme pienen lenkin yhdessä. Leon on hieman epäluuloinen vieraita kohtaan ja puolustaa voimakkaasti reviiriä. Konsta osasi suhtautua tähän hyvin ja selkeästi osaa käsitellä koiria ja luoda niihin luottamuksellisen suhteen. Koska Leon on vielä pentu, niin halusin sille kokeneen lenkittäjän, joka voi myös pitää peruskoulutusta yllä poissa ollessani. Tämä toteutui hyvin ja Leon oli saanut hyvät lenkit sekä koulutusta samalla. Varmasti jatkan yhteistyötä Konstan kanssa, koska hän on pystynyt lyhyessä ajassa luomaan hyvän suhteen Leoniin ja hänen taitoihinsa voi luottaa!

    Koira - Koiran ulkoilutus
Varaa aika nyt!

Varaa aika nyt!