Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Pyydä uusi salasana

Robin

No moikkelis moi! Olen kokenut koiran omistaja ja hoitaja jolta löytyy majoitusta pidemmällekkin ajalle. Asun töölössä ystäväni kanssa (hän rakastaa koiria ja on mahtava apu luomassa koiralle turvallista ympäristöä), asunnon pinta ala on 50m2, pienet, keskikokoiset ja keskikokoa vähän isommat 🐶ovat tervetulleita! Normi päivä koiranne kanssa menisi näin: aamu 7-8 herätys ja aamupala, jonka jälkeen puolen tunnin lenkille, keskipäivä lenkki ja lopulta illalla toinen pitkä lenkki. Jokaisen lenkin jälkeen tassujen suihkutus ja koirulien hehkutus. Olen kiltti mutta torun huonoa käytöstä, olen kokenut koiran omistaja ja rakastan koiria. Turvallisuuden tunne on minun mielestäni tärkeintä uuden koiran kanssakäymisestä, joten pyrin viettämään koiran kanssa niin paljon aikaa jonka aikatauluni sallii. Olet tervetullut käymään asuntoni sisällä katsomassa missä koiruli viettää aikansa.
Jos kiinnostuit pistä viestiä, mieluiten whatsapin/imessagen/textarin kautta +358400504010

Ps. Halutessanne lähetän mielelläni kuvia ja viestejä miten päivämme on mennyt ja olen soiton päässä jos on unohtunut jotakin tai haluat kuulla tilannepäivityksen 😊

Pps. Otan mielelläni kissoja myös hoitoon mutta, kokemusta siitäkin on.

”Kiitos Robin Lailan hyvästä hoidosta ja hänelle kaverina olosta! On suuri ilo ja helpotus, että saan tuoda Lailan luoksesi kotihoitoon tarvittaessa. Pitkät ulkoilulenkit olivat 🐕luksusta - minulle taas matkani aikana saamani tekstiviestit ja kuvat iloisesta koirastani👏🏼 Siis mielihyvin voin suosittaa Robinia lemmikkikaveriksi👍 Helena”

Kokemukseni lemmikinhoidosta

> 5 vuotta

Lemmikin koon toivomus

Pieni (0-15kg)

Keskikokoinen (16-30kg)

Valitse palvelu

Koira on ympäri vuorokauden hoidossa lemmikinhoitajan luona.

  • Koira on hoidossa ympäri vuorokauden lemmikinhoitajan kotona
  • jopa 24 tuntia huomiota sekä seuraa koirallesi
  • Pissattaminen 4-6 tunnin välein
  • 2-3 kävelyä päivässä
  • Lemmikin tuonti sekä haku ovat omistajan vastuulla

Kissa on ympäri vuorokauden hoidossa lemmikinhoitajan luona

  • Jopa 24 tuntia huomiota sekä seuraa kissallesi
  • ruokinta, viihdytys
  • lemmikin tuonti sekä haku ovat omistajan vastuulla
Varaa aika nyt!

Varaa aika nyt!