Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Pyydä uusi salasana

Jenna

Olen ammattitaitoinen ja kokenut eläintenhoitaja Helsingistä. Olen opiskellut kotieläintiedettä Helsingin yliopistolla ja koirahierojan ammattitutkintoa Amiedussa. Toimin 4H-dogsitterinä 2002-2010 ja työskentelin koirahoitolassa Vantaalla 2016-2017, välissä tein uraa koira-alan järjestössä. Omia koiria ja kissoja minulla on ollut pian 15 vuotta, pikkujyrsijöitä kohta 20 vuotta. Olen kasvattanut koiria vuodesta 2015 Kennelliiton hyväksymällä kasvattajanimellä. Tällä hetkellä perheeni koostuu laumasta chihuahua-rotuisia ja sekarotuisia koiria, kissasta ja kahdesta kanista.

Tarjoan ulkoilutuksia ja päivähoitoa pienille koirille sekä lomahoitoa kotikäynteinä muille eläimille (kissat, kanit, jyrsijät jne.) pääkaupunkiseudulla. Tulen luoksesi hoidon ajaksi, sillä omien kissojen ja koirien vuoksi en voi ottaa eläimiä kotiini.

Koiran ulkoilutukseen ja päivähoitoon kuuluu lenkkeilytys koiran tottumusten mukaan (myös vapaa leikki omien koirieni kanssa jos hoidokki sellaisesta tykkää), tarvittaessa ruokinta koiran omalla ruoalla (myös kotiruoka ja raakaruokinta onnistuu) sekä muut toimenpiteet (harjaus, kurapesut, kynsienleikkuu). Hoidan siis koiraasi kuin omaani. Koirasi saa poissaollessasi liikuntaa, ihmisseuraa sekä haluttaessa myös leikkikavereita omien koirieni muodossa. Lisäksi hoitoon voidaan yhdistää koirahierontaa. Koiran tulee hoidettaessa olla terve, rokotettu ja madotettu.

Kissat, kanit ja pikkujyrsijät hoidan pelkästään kotikäynteinä niiden omassa kodissa, sillä ne yleensä stressaavat muutosta ja haluavat pitää ympäristönsä mahdollisimman tuttuna. Tällöin eläimen luona käydään kerran päivässä noin tunnin kerrallaan. Omia kissoja minulla on ollut vuodesta 2005 ja kokemusta kissanhoidosta vielä pidemmältä ajalta. Olen omistanut ja kasvattanut marsuja, hamtereita ja hiiriä vuodesta 1999. Lisäksi kaneista, freteistä ja matelijoista on vähäistä kokemusta - näiden asiantuntija on yleensä niiden oma omistaja.

Kokemukseni lemmikinhoidosta

> 5 vuotta

Lemmikin koon toivomus

Pieni (0-15kg)

Valitse palvelu

Koira on hoidossa lemmikinhoitajan luona työpäiväsi ajan

  • klo 8-18
  • lemmikin tuonti sekä haku ovat omistajan vastuulla

Lemmikinhoitaja tulee kotiisi ja vie koirasi ulos kävelylle

  • Kuljetusmaksu kaupungin sisällä kuuluu hintaan
  • 30 minuutin kävely
Varaa aika nyt!

Varaa aika nyt!