Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Pyydä uusi salasana

Mari

Olen 34-vuotias, perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme lasta. Asun Tampereella ja minulla on kokemusta erilaisista eläimistä aivan lapsesta lähtien. Olen harrastanut ratsastusta pitkään ja minulla on ollut vuokrahevonen, jonka hoidosta olen vastannut itsenäisesti ja olen tehnyt myös aamutalleja, joissa olen ruokkinut hevoset, siivonnut karsinoita sekä kuljettanut hevoset tallista tarhoihin ulkoilemaan. Minulla on itselläni ollut lapsena kaneja sekä nyt aikuisena kissoja. Kasvatan kissoja pienimuotoisesti, joten minulla on kokemusta myös kissanpennuista. Olen myös ulkoiluttanut ja ruokkinut sukulaisten koiria.

Tarjoan kissanhoitopalveluita lemmikin omistajan luona. Voin myös tarvittaessa leikata kynsiä, hoitaa hampaita ja lääkitä lemmikkejä annetun ohjeistuksen mukaan. Voit myös kysyä muiden eläinten hoidosta. Pääsen liikkumaan omalla autollani Pirkanmaan alueella. Käyn päivisin töissä, joten tarjoan hoitoa, jota voi toteuttaa aamuisin ja/tai iltaisin sekä viikonloppuisin.

Ensimmäisen oman kissani hankin kun muutin omaan kotiin vuonna 2002. Tämän maatiaiskissan jälkeen meillä on asunut kaksi muutakin maatiaista sekä 4 kasvattamani rodun edustajaa. Kasvatustoiminnan vuoksi en voi ottaa kotiini vierailijoita, mutta tulen mielelläni hoitamaan lemmikkejä sinun kotiisi. Ota ihmeessä yhteyttä, niin kerron itsestäni lisää.

Kokemukseni lemmikinhoidosta

> 5 vuotta

Lemmikin koon toivomus

Pieni (0-15kg)

Valitse palvelu

Lemmikinhoitaja käy kotonasi katsomassa kissaasi

  • ruokinta, viihdytys, kissanhiekkalaatikon puhdistus
  • kuljetusmaksu kaupungin sisällä kuuluu hintaan
  • maksimissaan 1 tunnin käynti
Varaa aika nyt!

Varaa aika nyt!